Dudek
-
- KGP 45
- Sprzęt: różne:)
- Kontakt:
Dudek
Pojawił się na starym forum jeden kolo, Piotr D. Zaczynał w mechanice, teraz już jest wszędzie (jak Stalin w tym dowcipie:) ) nawalił postów w dwa miechy jakt nikt, wiedze ma, nie mówie że jest debilem, ale jakakolwiek z min dyskusja to porażka. Tylko mnie tak wqrwia czy wam też na nerwy działa?? A może jestem przewrażliwiony?
CAGIVAe750
-
- GP
- Imię: Paweł
- Sprzęt: BMW R1150 RT
- Kontakt:
zobaczcie to: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic ... 997#263997
i powiedzcie mi dlaczego Damian przyjebał się do nizina a nie do dudka. Bo w sam raz ja odebrałem, że Dudek zaczął tą wymianę zdań.
i powiedzcie mi dlaczego Damian przyjebał się do nizina a nie do dudka. Bo w sam raz ja odebrałem, że Dudek zaczął tą wymianę zdań.
Pozdrawiam
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
-
- KGP 160
- Sprzęt: CBR600F4i
- Kontakt:
ja tam na mechanice sie nie znam, wiec w sprawach technicznych nie wiem kto ma racje, ale zdenerwowala mnie wypowiedz Ryzego Konia - o co mu kurna chodzi?
Nizin - olej ich - skoro koles wie wszystko najlepiej, niech radzi. jak sie cos zjebie - bedzie na niego!
Pozdr
Nizin - olej ich - skoro koles wie wszystko najlepiej, niech radzi. jak sie cos zjebie - bedzie na niego!
Pozdr
Monka
[b][url=http://www.bikepics.com/members/monka/][color=#FF4476]Honda CBR600 F4i[/color][/url][/b]
[b][url=http://www.bikepics.com/members/monka/][color=#FF4476]Honda CBR600 F4i[/color][/url][/b]
-
- GP
- Kontakt:
może byście ruszyli tyłki i pomogli nizinowi w w/w temacie
Kurcze znam Ryżego osobiście, ale nie spodziewałbym sie z jego strony takiej stronniczości.
Kurcze znam Ryżego osobiście, ale nie spodziewałbym sie z jego strony takiej stronniczości.
Ostatnio zmieniony 11 września 2006, 10:47 przez Muzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
-
- KGP 45
- Sprzęt: różne:)
- Kontakt:
Dzięki za wsparcie
Damian jeszcze sie nie wypowiedział, a jak zadziała to pewnie część postów zniknie, chociaż może sie mylę.
holly co się zaczyna? że niby ja
może faktycznie nie powinienem tu dawać tego topica i przenosić atmosfery tamtejszej tu, ale byłem "nieco" wzburzony. Obiecuję, że to był pierwszy i ostatni raz.
Pozdrawiam.

Damian jeszcze sie nie wypowiedział, a jak zadziała to pewnie część postów zniknie, chociaż może sie mylę.
holly co się zaczyna? że niby ja

Pozdrawiam.
CAGIVAe750
I teraz rozumiesz dlaczego Ario wnosił o usunięcie Ryżego z modamuzyk pisze:(...)ale nie spodziewałbym sie z jego strony takiej stronniczości. Myślę że mod powinien być sprawiedliwy.

Była nawet ankieta na ten temat (a jakie intersujące wyniki były), ale oczywiście znikła po postawieniu forum po "ataku"
Ale powtarzając za fellipe - dość przenoszenia tamtego niezdrowego klimatu tutaj.
Peace peace peace & beer

-
- GP
- Kontakt:
Właśnie kilka osób napisało mi na gg żeby zrobić taką ankietę - ale każdy sie boi usunięcia - to tyle nt wolności słowakrasnal pisze:I teraz rozumiesz dlaczego Ario wnosił o usunięcie Ryżego z modamuzyk pisze:(...)ale nie spodziewałbym sie z jego strony takiej stronniczości. Myślę że mod powinien być sprawiedliwy.:

Pozdrawiam
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
Muzyk
TDM 850, 126p, W115
muzyk nie ma co się stresować, ja próbowałem coś zrobić (ankieta i temat, których już nie ma), ale uznano, że robię dym, politykuję i już mnie na 4um nie ma (zablokowane konto za "sranie we własne gniazdo"). pewnych układów nie przeskoczysz!muzyk pisze:Właśnie kilka osób napisało mi na gg żeby zrobić taką ankietę - ale każdy sie boi usunięcia - to tyle nt wolności słowakrasnal pisze:I teraz rozumiesz dlaczego Ario wnosił o usunięcie Ryżego z modamuzyk pisze:(...)ale nie spodziewałbym sie z jego strony takiej stronniczości. Myślę że mod powinien być sprawiedliwy.:
... a ja na 4um już nie mogę nic mówić, więc sam widzisz jak jest. nawet nie mogę nic napisać w odpowiedzi na post Domina. chociaż sądzę, że to i tak nie miałoby sensu, bo oni mają "swoją prawdę"muzyk pisze:Tak na marginesie słyszałem ostatnio rozwinięcie tego hasła:Ario pisze: (...)mnie na 4um nie ma (zablokowane konto za "sranie we własne gniazdo")
Nie ten ptak zły co swoje gniazdo kala, lecz TEN CO O TYM MÓWIĆ NIE POZWALA.

zlewam to