Moderator: leon
Hm... nawet jeśli... pościgać się na 800 m też będzie frajda, wg mnie nawet większa niż dzidowanie dwie stówy na wprost...? Mam nadzieję że będzie bardzo krętyJacek_XR pisze:Znaczy się tor kartingowy na 800m
Chyba nie wiesz co piszesz, te 800 m zrobią Ci tak kręte że 2 nie wrzucisz.....co do większej prędkości to wybierz się na większy tor i wtedy się wypowiadajSierdiukov pisze:Hm... nawet jeśli... pościgać się na 800 m też będzie frajda, wg mnie nawet większa niż dzidowanie dwie stówy na wprost...? Mam nadzieję że będzie bardzo krętyJacek_XR pisze:Znaczy się tor kartingowy na 800m
Co do podejrzeń czy to sterowane, czy podstawieni ludzie itp - poczekałbym na cennik i zasady użytkowania. Jeśli będzie rozsądny i będzie rozsądny grafik jazd wolnych, treningów - to nie widzę w tym nic złego. Wjazd na tor - powiedzmy za 20 zł/h będzie chyba rozsądną ceną. Ale to tylko takie moje wolne rozważania na temat elastyczności cenowej.
Oczywiście jeśli miasto "zkilluje" projekt BO to będzie mega s....syństwo. Ale miasta - a nie projektantów toru komercyjnego.
Pożyjemy, zobaczymy.
To sobie wybuduj. Proste.tomcy pisze:Chyba nie wiesz co piszesz, te 800 m zrobią Ci tak kręte że 2 nie wrzucisz.....co do większej prędkości to wybierz się na większy tor i wtedy się wypowiadajSierdiukov pisze:Hm... nawet jeśli... pościgać się na 800 m też będzie frajda, wg mnie nawet większa niż dzidowanie dwie stówy na wprost...? Mam nadzieję że będzie bardzo krętyJacek_XR pisze:Znaczy się tor kartingowy na 800m
Co do podejrzeń czy to sterowane, czy podstawieni ludzie itp - poczekałbym na cennik i zasady użytkowania. Jeśli będzie rozsądny i będzie rozsądny grafik jazd wolnych, treningów - to nie widzę w tym nic złego. Wjazd na tor - powiedzmy za 20 zł/h będzie chyba rozsądną ceną. Ale to tylko takie moje wolne rozważania na temat elastyczności cenowej.
Oczywiście jeśli miasto "zkilluje" projekt BO to będzie mega s....syństwo. Ale miasta - a nie projektantów toru komercyjnego.
Pożyjemy, zobaczymy.
Jeździłem po Brnie, slovakiaringu, pannoni i w końcu na Poznaniu (który defakto jest najwolniejszy)
Mam nadzieję że silesiaring będzie takim torem gdzie będzie można pojeździć
Nie neguje torów kartingowych tylko osobiście wole tory gdzie zmieniam biegi.....